От Александра Георгиева

И тази година „Овергаз“ посрещна нова група млади специалисти, които съвместяват образованието си с практическо обучение в дуална форма. В нашите сервизни центрове в София и Разлог общо 11 ученици от специализирани гимназии ще имат възможност да навлязат в професионалния свят под ръководството на опитни наставници.

Светлана Стоянова, експерт „Отношения с персонала“ от Бургас, ще отговаря за дуалната програма тази година. Всеки ученик има назначен наставник, който ще го напътства и подкрепя в професионалното му развитие. Сред нашите наставници са колегите Павел Жигин, Емилио Донов, Тони Пешев, Юлиян Тасков, Петър Тасков, Васил Сърбинов, Станислав Виденов, Николай Никифоров, Васил Кънев, Александър Михайлов, Стоян Аргиров и Георги Георгиев, които с радост предават своя опит и знания на младите таланти. Някои от тях самите са започнали като стажанти в „Овергаз“, а днес вече обучават следващото поколение професионалисти.

Програмата за тази година ще продължи няколко месеца, като учениците ще се обучават по три дни седмично в София и Разлог, съвместявайки учебните си занятия с практическото обучение. Те вече имат възможността да се запознаят с естеството на работата и дори проявяват интерес за бъдеща реализация в компанията.

Пожелаваме успех на всички ученици и техните наставници в това вълнуващо пътешествие към професионалната реализация!