Участието и подкрепа на обществено значими каузи е неизменна част от идентичността на нашата компания. Както и доброволчеството.

В унисон с думите на Ницше, че „най-добрият начин да започнеш деня е събуждайки се сутрин да си помислиш колко хубаво е да донесеш радост поне на един човек днес“, в работната събота на 14 май се отдадохме на работа за 25 различни обществени и социални каузи в цялата страна. В петия по ред Ден на доброволчеството за служителите на Овергаз се включиха 265 колеги в 19 български града. Почиствахме и облагородявахме паркове, градинки и зелени площи в близост до известни забележителности; помагахме в много социални домове и обществени места.

Den na dobrovolchestvoto 2016

Денят на доброволчеството е не само традиция, а и необходимост за голямото семейство на Овергаз. Инициативата допринася за промяната в заобикалящата ни среда, за изграждането на общност и за емоционална връзка с компанията, с нейната идентичност и култура. Нашата компания насърчава ежегодно участието на своите служители в различни социално значими каузи, които противодействат на отчуждението и безразличието.

Участвали ли сте в доброволчески инициативи? Споделете ни в коментар под публикацията 🙂