2018-10-13-volley-programa-generalПодкрепете отбора по волейбол на Овергаз, който ще играе благотворително в рамките на „Игри за добрини“ тази събота, 13 октомври!

Искате ли да гледате как тези горди мъже дават всичко от себе си, за да защитят благородната кауза, която са избрали в горещ и решителен сблъсък с отборите на още 7 компании – А1, АЕЦ Козлодуй, Амер Спортс, Аурубис, E&Y, Крестън Булмар, Сосиете Женерал.

Искате ли да ги подкрепите с викове, жестове, отворени сърца, осезаемо присъствие и сила на мисълта, докато правят забивка след забивка и печелят точка след точка? Да? Ами, направете го! Сега е моментът!

Само тази събота – 13 октомври в „Овергаз Арена“ нашите момчета ще играят в подкрепа на ParaKids- oрганизация, предоставяща адаптирана екипировка и целогодишни спортни занимания за деца с увреждания и нарушения в развитието.

В духа на доброто партньорство турнирът се организира с подкрепата на Овергаз и треньорите и съдиите от волейболна академия „Стойчев-Казийски“.

По време на откриването всяка компания/отбор ще представи своята кауза.

Поканете вашите приятели и семейства! Ако имате волейболни умения, макар и любителски, ще ви очакваме на игрището на мача на приятелството, който ще започне около 15:15 часа. За най-смелите има осигурени спортни тениски.

***

Проектът „Игри за добрини“ на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН цели да покаже, че отговорните компаниии, доброто здраве на служителите, спортът и каузите могат да вървят ръка за ръка. За целта Мрежата организира спортни турнири, в които всяка участваща компания се бори за избрана от нея социална кауза. Така печелейки турнира, печели и избраната от отбора кауза, за която отива събрания награден фонд.

„Игри за добрини“ е част от колективната програма „Здрави на работа“ в изпълнение на Стратегическия план 2015+ за работа по Целите на ООН за устойчиво развитие и по-точно Цел 3 “Осигуряване на здравославен начин на живот и стимулиране на благосъстиянието на всички във всички възрасти”.