Вече знаете, че в Овергаз има много любители-кулинари, но това, което със сигурност не знаете е, че в екипа ни има и страхотни фотографи! Корпоративният календар на Овергаз за 2015 г. съдържа 13 от най-добрите снимки на нашите колеги. От днес всеки месец ще Ви запознаваме с автора на съответната снимка. Ще се радваме да споделите нашата виртуална фото разходка 🙂

Overgas kalendar 2015_korica

Седемте рилски езера. Автор на снимката е Златомир Дойчев.

Как се казваш и с какво се занимаваш в Овергаз?

Казвам се Златомир Дойчев, но всички ми казват Злати. Работя в процес „Управление на социалната програма”. Работата ми е изключително интересна. Тя ми позволява да се срещам и общувам с най-различни компании, като се договаряме те да станат наши партньори по програма „Социален патронаж”. Чрез съвместното ни сътрудничество, служителите на Овергаз получаваме отстъпки при закупуването на стоки или услуги от тях. Самите доставчици, от друга страна, получават възможност информация за тях самите и техните продукти да бъде публикувана във вътрешния сайт на Овергаз.

Най-важни за работата ни са служителите – дейностите на нашето звено са насочени изцяло към тях, респективно и към нас самите. Нашият отдел наистина работи като екип, а съвместната ни работа дава реални резултати.

Работното ми ежедневие преминава в активна комуникация с много колеги от Овергаз във връзка с организацията на най-разнообразни вътрешни събития и срещи с представители на други компании и институции. Читателите на блога вече са запознати с част от реализираните ни проекти за 2014 година, които включват страхотните благотворителни кулинарни базари (можете да прочетете повече за тях тук, тук и тук).

От кога работиш в компанията?

От 18 октомври 2002 година. Започнах като стажант, както казват направо от ученическата (университетската) скамейка.

През това време съм бил в почти всички отдели по човешки ресурси. Затова по-рано започнах с думите „в момента съм в …”. И така до днес – една неспираща хоризонтална ротация.

Овергаз в едно изречение?

Мъдрост.

Ezero Okoto_juni 2009

Езеро Окото, юни 2009 г. Автор Златомир Дойчев, Овергаз.

Разкажи ни за снимката. Къде е правена/ нещо по-специално за нея?

Снимката е направена по пътя за Езерния връх. Тръгнахме да покоряваме Седемте рилски езера и на средата на пътя се обърнах. Обикновено го правя като съм на планина защото знам, че това което е зад гърба ми, се появява малко по-малко, заедно с изкачването. Така успях да уловя този момент. Виждаха се три от езерата и две хижи, в заден план планината, и един невероятен завършек от облаци.

Не знаех какво още ме очаква до върха, и дали климатичните условия ще позволят да стигна. Затова реших да запечатам този момент. Всъщност, гледката и чувството което се открива, след като се извърви целия път, е наистина невероятно.