Завърши първото онлайн издание на „Master of Art Film Festival“. Благодарение на подкрепата на Овергаз и на другите партньори, фестивала „Мастер ор Арт“ достигна до вашите домове. Нашата компания адаптира своята рекламна визия, за да интегрираме слогана на фестивала – Прегърнете изкуството в комфорта на вашия дом. Равносметката е около 40 000 гледания на документални филми за изкуство. Това са стотици смислено преживени часове в социална изолация. Отворихме вратата за една нова форма на досег с изкуството. „Мастер оф Арт“ стана първият филмов фестивал в България, който се осмели да премести част от филмовата си програма онлайн. Тази формула се оказа успешна за всички. Публиката възприе един нов начин на общуване с документалното кино за изкуство.

От 1-ви септември ще ви чакаме на живо на традиционното издание на фестивала в кината. Основателят на фестивала, Найо Тицин специално подчерта, че
Национален филмов център / Bulgarian National Film Center е един от най-важните партньори за провеждането на Филмови Фестивали в България. Оценяваме високо и благодарим на всички културни институти в София, които подкрепят „Мастер оф Арт“ от самото му създаване.

Очаквайте ни през септември 2020, най-доброто предстои!

Снимка: Надежда Бучкова