На 23 и 24 ноември 2018 г., съответно – петък и събота, в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк, ще се състои финалното събитие от инициативата на българския бизнес „Гордея се с труда на моите родители” 2018 – Базар на професиите, чийто организатор е Българската мрежа на Глобалния договор на ООН.

Заповядайте в почивния ден с вашите деца! Обещаваме да е интересно – ще има радиоводещ, учен, архитект, актьор и други професионалисти от различни компании, които ще заинтригуват малките със своите истории, опит и професионален хъс.

Нашата добра компания ще вземе участие в това вълнуващо събитие, като служители на Овергаз ще представят професиите газов инженер, еколог и геолог на специално създаден за целта щанд. С лекции ще се включат колегите Вилиян Янакиев, който ще говори за професията на газовия инженер и Николай Христов, който ще разкрие пред децата тайните на геологията.

Предишните три издания на Базара бяха посетени от общо 5000 деца, любопитни да разгледат щандовете на компаниите, а за предстоящото издание отново очакваме голям интерес.

Чрез Базара БМГД на ООН цели да създаде възможност за ранно професионално ориентиране на децата и младежите, да насърчи съзнателния избор на професия, която носи удовлетворение, да допринесе за решаването на конкретни проблеми и спомогне за превръщането на България в достойно място за реализация.

Освен възможността да разгледат различните щандове, да надзърнат в различните професии и да научат повече за тях от специалисти в съответната област, гостите на събитието ще могат да посетят разнообразни лекции за кариерно развитие.

Базарът по традиция ще бъде отворен с вход свободен за два дни, като 23 ноември, петък, е предназначен за организирани посещения от училища от 11 до 18 часа. Заповядайте с вашите деца в събота – 24 ноември!

Събитието е подходящо за деца над 8-годишна възраст.