Радостни сме да споделим с вас, че „Овергаз Мрежи“ е класирана в Career Show Index 2020, който отличава 50-те най-добри работодатели в България.

Класацията отбелязва резултатите на работодателите на база представянето им в най-престижните бизнес награди и сертификати, връчени им през последните три години. „Овергаз Мрежи“ е отличена за проектите си в категории „Вътрешни комуникации“ и „Опазване на околната среда“. Компанията се класира на 14-то място от общо 50 компании.

“Искаме да поздравим „Овергаз Мрежи“ за успешното представяне и класирането сред 50-те най-добри работодатели. Добрите практики, стратегии и политики, които демонстрира компанията я нарежда сред едни от най-силните работодателски марки в България. За нас е чест, че в едни тежки за бизнеса времена продължаваме да оценяваме труда, усърдието и успеха на компаниите у нас.

Забележителните постижения на „Овергаз Мрежи“ показват стойността на участието в бизнес награди. С това се дава публичност на добрите практики на компанията, които са част от инвестицията в човешкия капитал и бизнес климата у нас“, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

В класацията Career Show Index 2020 са събрани отличията на победителите в Career Show Awards 2019, Работодател на годината на Кариера в България 2018, Top Employer Institute, Наградите на Българска асоциация за управление на хора 2019, Forbes business awards 2020 и Company of the year 2018.

Можете да видите цялата класация Career Show Index 2020 тук: https://careershow.bg/index/