Кариерна вечер за възпитаниците на катедра „Управление“ се проведе на 1 декември в Университета за национално и световно стопанство – София. Представители на бизнеса от страна на водещи компании като Coca-Cola, KBC Global Services, Sport Depot, Пощенска банка, както и Овергаз разказаха за възможностите, които предлагат за младите специалисти. Срещата бе открита от доц. д-р Ангел Марчев, заместник-декан по научноизследователската дейност.

По време на срещата Даниел Пангев, старши експерт „Повишаване на квалификацията“, „Овергаз Мрежи“ представи възможностите за старт на кариерата. Нашият колега разказа пред студентите за дейността на компаниите, част от Групата Овергаз, като наблегна, че младите хора могат да работят в сферата на телекомуникациите, търговията с природен газ, изграждане и поддържане на газова мрежа, недвижимите имоти и др. Обясни също и за положителни премери на колеги в нашата компания, които са започнали като стажанти и са се развили кариерно до най-високи позиции.

В края на срещата доц. Таня Кичева представи съвместната инициатива с Pleggi за търсене на служители посредством платформата. На финала се състоя и нетуъркинг част, по време на която студентите успяха лично да отправят въпросите си към представителите на компаниите.