Овергаз е компания, която още от създаването си, допринася за развитието на обществото. През годините, наред с основната си дейност, подкрепяме и редица социално отговорни проекти. Взимаме присърце темата за устойчивото развитие и насърчаваме активния начин на живот.
Компанията ни застава и зад инициативи, които са свързани със спорта, възможността децата ни да се развиват и техният талант да се популяризира. Това е и една от причините да подкрепим юношеския отбор на Ямбол и днес да ги поздравим със спечелването на шампионската титла при юношите.
Станислав Говедаров, председател на БК „Тунджа“ Ямбол, изпраща благодарствени думи към нашата компания за оказаната подкрепа към децата и баскетбола.

„Благодарим на Овергаз за финансовата помощ, която оказва на нашата детско-юношеска школа. Без тази помощ тази шампионска титла, а и съществуването на добро ниво на нашата школа едва ли би било реалност. Благодарим Ви за всичко!“

Поздравления за успешния отбор момчета, водени от младия си наставник Стойо Чолаков, които направиха запомняща се серия, за да вдигнат титлата за четвърти път в различните възрастови групи.