Много популярни личности залагат на комфорта, който природният газ у дома създава. Свободата да регулираш сам температурата, да я управляваш дистанционно, шансът да си отговорен към природата, докато едновременно с това разполагаш с надежден и икономичен източник на енергия, са само част от привлекателните предпоставки човек да заложи на синьото гориво вкъщи.

Представяме десет популярни българи, които избраха природния газ у дома:

Руши Виденлиев

Руши извървя дълъг творчески път и от успешен поп изпълнител в началото на хилядолетието, той се превърна в утвърден алтернативен певец, а също актьор и режисьор. През 2013 година той завършва магистратура по късометражно кино в Ню Йорк. Ролята му във филма „18% сиво“ на Виктор Чучков-син му носи награда за най-добра мъжка роля в категорията „Независими европейски филми“ от 66-ия Международен кинофестивал в Таормина, Италия.

Глория

До ден днешен поп-фолк музиката буди противоречиви мнения и субкултурни сблъсъци в широката общественост у нас. Безспорен факт обаче е, че Глория е едно от най-утвърдените имена на българската музикална сцена в годините на демократичния преход.

Астор

Известният български магьосник Астор също ползва природен газ у дома. Фокусите са си фокуси, магията си е магия, но нищо не може да имитира топлината, която синият пламък дарява.

Графа

Влади Ампов – Графа се нарежда сред популярните българи, заложили на природен газ у дома. През годините той не слиза от сцената на популярната музика, като влиза в различни колаборации с множество изпълнители, а също така има и свой продуцентски лейбъл за подкрепа на млади таланти – „Монте Мюзик“.

Ани Салич

Дългогодишната телевизонна водеща Ани Салич също влиза в нашия подбор. Дълго време тя беше лице на кампанията „Да изчистим България заедно“ и явно екологичните теми не са чужди за нея, а както знаем потреблението на природен газ е щадящо за околната среда.

Татяна Дончева

Юристът и политик Татяна Дончева също е заложила на синьото гориво като енергиен източник у дома.

Емил Чолаков

Прогозата за времето е различна в различните сезони, но у дома температурите са такива, каквито си ги направим сами и Емил Чолаков със сигурност знае това.

Димитър Бербатов

Световноизвестният футболист и един от най-добрите централни нападатели в Европа и света Димитър Бербатов познава ползите от природния газ вкъщи.

Любо Киров

Синьото гориво топли дома и на поп изпълнителя, музикален продуцент, инструменталист и художник Любо Киров, който като Графа е едно от доказаните имена на сцената на популярната българска музика в последните десетилетия.

Завършваме десетката с Кичка Бодурова. 29 албума, песни на 4 езика и концерти на 5 континента, а у дома винаги топлина и уют с предимствата на природния газ.