Overgas_promo_400 leva

Омръзна ли Ви от изненадите в сметките всеки месец, вече нямате време за нищо, а просто искате да си почивате пълноценно, когато сте в дома си? Или сте от онези щастливци, които са осъществили мечтата си за „малка спретната къщурка с две липи отпред”, чието отопление и осигуряване на гориво обаче са се оказали истински ад? Ако отговорът на поне едно от тези неща е „да”, то Вие със сигурност сте разпитали близки, познати или приятели, които използват природен газ в дома си като алтернатива на останалите енергоизточници. Чели сте в интернет. Проучвали сте въпроса. Може дори да сте посетили наш клиентски център. Но все още се колебаете?

Ще Ви помогнем с избора. Ако се присъедините до 30-ти септември тази година (сключите и заплатите договор за присъединяване към газоразпределителната мрежа на Овергаз) ще получите електронен ваучер за природен газ на стойност 400 лв. с ДДС. От него ще се приспадат месечните Ви задължения за газ до пълното усвояване на ваучера. Ако се гаифицирате по препоръка на свой близък, познат или приятел на газ в същия срок, отново ще получите електронен ваучер – както и препоръчителят. За повече подробности вижте условията на кампанията „Доведи приятел”.

Това ли е всичко?

Не, разбира се. Знаем, че преминаването към друг енергоизточник е свързано с инвестиция от Ваша страна затова Ви предлагаме още една причина да се газифицирате сега. В периода на провеждане на кампанията всички настоящи и бъдещи битови клиенти на Овергаз ще могат да закупят подбрана серия газови котли от BOSCH с до 17% отстъпка от стандартните цени. Всички модели и цени може да видите тук. Повече информация за условията на промоцията можете да намерите в клиентските центрове, на телефон 0700 11 110 или в приложените по-долу материали.