Накратко – да. Но за да не бъдем голословни, нека ви запознаем с резултатите и споделените мнения на хора, които използват природния газ за отопление, готвене и топла вода в дома си. Те са част от кампанията, която проведохме, за настоящи битови клиенти на природен газ „Оцени използването на природен газ“.

 

В периода от 19 февруари до 18 март 2018 г. представители на газифицираните домакинства, част от мрежата на Овергаз, имаха възможност да споделят мнението си за използването на природен газ, както и допълнителните услуги, предлагани от компанията на https://gas.overgas.bg/your-voice/. За да легитимираме споделената обратна връзка, всеки, предоставил коментар, се идентифицираше със собствения си абонатен номер. „Отлично“, „добро“ и „лошо“ бяха възможните оценки, с които потребителите можеха да характеризират опита си от използването на синьото гориво. Не малка част от битовите клиенти споделиха мнението си за природния газ и услугите на Овергаз и чрез опцията за коментар във Facebook страницата ни. Ето и част от споделените мнения:

 

Домът ми е много топъл. Семейството ми се чувства комфортно. Готвенето в кухнята е удоволствие /хем уютно, хем бързо става храната за моите канибали !/. Спестявам не малка сума от еленергия. В заключение- супер, благодаря за качествената услуга, за точното и навременно отчитане,  коректността! Успех!

 

От скоро съм ваш клиент и съм много доволен по топло и имам по голям комфорт в дома си а сметките ми намаляха надявам се и за напред да остана така доволен!

 

Здравейте! Много е удобно. Топло е, мога да си програмирам температурата, както искам. По отношение на сметките – не очаквах да плащам толкова малко. Наистина! Инвестицията си заслужава.

 

Благодарим на всички, които споделиха своето мнение с нас. Ще продължим и занапред да отговаряме на очакванията ви и да се вслушваме във вашите препоръки.

Ако имате допълнителни въпроси, свързани с газификацията на дома можете да се свържете с нас още днес, като попълните тази форма.