Колко добре познаваш природния газ? Използвай знанията си и спечели награда от нашата игра!

До 30 ноември 2017 г. Всеки, който отговори правилно на въпросите на https://gas.overgas.bg/nameri/ и попълни формата за регистрация на същата страница участва в томбола, в която ще бъдат раздадени следните предметни награди: шест метеорологични станции „GALLERY“ и два Apple Watch Series 2.

С безжичната метеорологични станция можеш да следиш външната и вътрешна температура, влажност и атмосферно налягане, а в допълнение разполага и с дигитален часовник и календар. Практично устройство, с което лесно можеш да поддържаш хармонична разлика между температурата навън и у дома.

Прочутият Apple Watch е един от най-добрите „умни“ часовници. Зад ненатрапчивия му външен вид има множество полезни функции като следене на характеристики на вашата двигателна активност и известия за получени съобщения или имейли.

 

Сега една от тези награди може да бъде твоя!

 

Победителите от играта ще изтеглим не по-късно от 4 декември 2017 г.

Право на участие в кампанията имат потенциални клиенти, които са пълнолетни физически лица, регистрирали се за участие в периода на кампанията,  декларирали във формата за регистрация, че живеят в град в рамките на лицензионните територии на „Овергаз Мрежи“ АД.

Пълните условия за участие можете да намерите на https://gas.overgas.bg/nameri/.