%d0%b8%d0%b7%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%b8-%d0%bb%d0%b5%d1%81%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d0%b0%d0%b7%d0%b8%d1%84%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0

Газификацията на дома вече е по-изгодна, по-лесна и по-ефективна – ето защо:

По-изгодна

Знаем, че смяната на енергоизточник често е свързана и с първоначална инвестиция, което понякога е причина тази важна стъпка да се отлага. Сега газификацията на дома е много по-изгодна – ако трябва да сме точни с цели 20%. Благодарение на програма DESIREE Gas, която осигурява безвъзмездно финансиране на до 20% от стойността на газовите уреди и инсталация. Повече за програма DESIREE Gas научете тук.

По-лесна

Сега имате възможност да заявите мобилен консултант само с няколко клика!  След като получим заявката ние ще се свържем с Вас, за да уточним удобно време за посещение на наш мобилен консултант, който ще Ви посети и предложи най-подходящото за Вашия дом решение за газова и водно-отоплителна инсталация и ще Ви покаже колко можете да спестите, ако се възползвате от услугите на Овергаз.

Посещението на консултант на Овергаз във Вашия дом е уникална услуга, която е безплатна и не Ви обвързва с никакви задължения.

За момента услугата е достъпна само в градовете Бургас, Варна, Велико Търново, София и Стара Загора, но съвсем скоро ще се предлага и в други градове.

По-ефективна

Не е необходимо да се ангажирате с търсене на допълнителни изпълнители на газификацията на Вашия дом. Ние можем да Ви осигурим проект и професионално изградени ефективни инсталации за отопление, топла вода и готвене на природен газ – попитайте Вашия мобилен консултант за повече подробности.

 

Не чакайте, а заявете мобилен консултант още сега и присъединете Вашия дом към модерния начин на живот. Попълнете формата тук и ние ще се свържем с Вас, за да уговорим удобно време за посещение.