Знаете, че изолацията и смяната на дограма не са достатъчни, за да повишите чувствително енергийната ефективност на дома. Знаете и че природният газ е най-ефективното и икономично решение за повече комфорт и по-ниски енергийни разходи. Вероятно си мислите, че смяната на енергоизточник ще Ви отнеме много време и ресурси? Не и ако се доверите на нашите мобилни консултанти.

%d0%b7%d0%b0%d1%8f%d0%b2%d0%b8-%d0%bc%d0%be%d0%b1%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b0%d0%bd%d1%82

Защо да използвам услугите на мобилен консултант?

Нашите специалисти ще организират целия процес по газификация на дома, включително кандидатстване за безвъзмездно финансиране по програма DESIREE Gas. Мобилните ни консултанти ще Ви посетят в удобно за Вас време, за да уточните всички детайли, свързани с преминаването Ви към използване на природен газ за отопление, топла вода и готвене.

Колко струва?

Напълно БЕЗПЛАТНО Е 🙂

Какво да направя?

Просто попълнете формата на https://gas.overgas.bg/contacts/ като отбележите „Заявете мобилен консултант“ и очаквайте скоро наш представител да се свърже с Вас.

 

* За момента услугата е достъпна за живеещите в София, Стара Загора, Велико Търново, Варна и Бургас.