Един месец на динамични срещи и събития, на които можете да се запознаете на живо с експерти от Овергаз. Ето къде можете да ни намерите.

Мястото за нови преживявания и релакс с приятели или по-познато като Sofia Ring Mall ще приюти за месец клиентски и консултантски център на Овергаз. От 10 март 2018 г. до 10 април 2018 г., всеки ден от 11:00 до 20:00 на ниво 0, срещу магазин Бриколаж, ще можете да получите безплатна консултация от експерт на Овергаз за най-доброто решение за газификация на дома. Добрата новина? Ще разберете и повече подробности за актуалната възможност за газификация на изплащане или покупка на нов газов котел.

Отново в Sofia Ring Mall, от понеделник до петък, в часовия диапазон 09:30 до 18:30 всички настоящи битови потребители на Овергаз ще могат да получат съдействие от консултант на Овергаз по всички въпроси, свързани с използването на природния газ. Временно затвореният клиентски център на компанията в кв. Драгалевци на практика прехвърля своята дейност в софийския мол до магазин ИКЕА.

Повече информация вижте в събитието във Фейсбук.

 

btl-cover

Модата има ново име Paradise Center, така казват от един от най-впечатляващите столични молове. От 15 март до 15 април 2018 г. лайфстайл центърът ще бъде домакин и на втория на Овергаз Консултантски център. На ниво 0 срещу магазин Sephora, всеки ден от 11:00 до 20:00 специалисти от Овергаз ще отговорят на всички ваши въпроси, свързани с природния газ у дома и възможностите за изгодна газификация на дома. А ако вече е дошло смяна за покупка на нов газов котел, те ще ви обяснят в детайли как можете да се възползвате от предложението за покупка на нов газов котел с отстъпка.

От понеделник до петък, от 12:00 до 20:00 ще имате възможност за консултация по конкретните параметри на продукта с представител на Овергаз Капитал.

Повече информация вижте в събитието във Фейсбук.

 

Стажантска академия 2018 наближава

%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b6-%d0%b2-%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%b3%d0%b0%d0%b7

С над 10 годишна история, академията за стажанти на Овергаз е на прага на поредното си издание. Ако сега сте в търсене на летящ старт за вашата кариера, заповядайте на Национални дни на кариерата в НДК на 13 и 14 март, щанд 138. Представители на Овергаз от отдел „Човешки ресурси“ ще ви разкажат повече за отворените стажантски позиции. Ще получите информация и от „първа ръка“ за това какви ползи носи стажът в Овергаз и какво е да работиш #ВДобраКомпания. Колегите са предвидили допълнителни изненади за всички, посетили щанда.

Вижте повече информация тук.