Овергаз бе посочен като основен партньор на фестивала на откриването и закриването на фестивала.

Второто издание на Международен студентски театрален фестивал „Данаил Чирпански”, което се проведе от 5 до 9 април в Стара Загора, премина изключително успешно и емоционално както за участниците, така и за зрителите на форума.
През 5-те фестивални дни в салона на ДТ „Гео Милев“ и Държавен куклен театър се проведоха 8 спектакъла. Откриването с постановката “Кралят Елен” на Театър Азарян, София, събра стотици хора пред театъра. На откриването присъстваха и представители на Министерство на културата и Община Стара Загора.

МСТФ „Данаил Чирпански“ 2019 успя да привлече вниманието на много хора. Представленията бяха посетени както от жители на Стара Загора, така и от гости на града, дошли специално за събитието. Всички те успяха да се насладят на спектакли от Русия, Израел, Полша, Македония и България, както и на специалните ни участници от Англия – Алехандро Постиго и неговия моноспектакъл „Копла Кабаре“ и мюзикъла „История на насилието“ на Лондонският музикален колеж.

Допълнителната програма за участнците включваше дискусия на журито на фестивала – френския режисьор Тиери Аркур, американския руски преводач Джон Фрийдман и българския кино и театрален
режисьор Явор Гърдев. Уъркшопите, освен че бяха изключително интересни и силно посещавани от участниците, бяха удостоени и с присъствието на Оксана Мисина – една от най-големите руски театрални актриси на 21-ви век, която не пропускаше да се срещне отблизо с Мике Монтанаро – виртуозния музикант от Франция и хореографа Виолета Витанова.

Съпътстващата програма на фестивала за участници и жители на града също беше много посещавана. Със своите концерти Рафи и The Gentlemen взривиха града през фестивалните дни!