Изолация, проверка на дограмата или преустройство на интериора са сред по-лесните, но за съжаление не толкова ефективни средства за осигуряване на ефективно и евтино отопление през зимата. Трайно намаляване на разходите може да се осигури само с използването на по-икономичен енергоизточник.

„Отопление на климатик, разбира се!“

Това изречение можете да чуете само в България. Останалата част от Европа от десетилетие използва природен газ за отопление, готвене и топла вода, защото е най-евтиният, ефективен и екологичен начин за осигуряване на енергия. Природният газ и тук е най-изгодната енергийна алтернатива за зимата. За сравнение, разходите на 3 членно домакинство в София за отопление на електроенергия на годишна база възлизат на около 1860 лева. Ако използваше природен газ, разходите на същото домакинство за година биха били около 740 лева. Тази сума включва и разхода за подгряване на водата. И много по-голям комфорт и топлина в дома, в сравнение с използването на климатик.

Разберете как да осигурите икономично отопление плюс по-висок комфорт в дома си с природен газ. До 15 декември 2017 г. имат възможност да закупите и висококачествен газов котел с 15% отстъпка, а късметът може да Ви донесе и комбиниран готварски плот. Вижте повече на https://gas.overgas.bg/promo15/.

6