Месечни извлечения, сметки за телефон, за енергия…всеки месец получаваме на хартия информация за разходите за не една и две услуги, които ползваме. Пазим, събираме, архивираме, без да си даваме сметка, че всеки лист хартия е излишен разход за околната среда. А за нас – допълнително усилие, когато трябва да намерим информация за стари задължения или да направим справка.

В стремежа си да предлагаме по-високо качество на услугите и повече удобство за нашите клиенти, с едно на ум и за природата, предлагаме опцията за отказ от хартиена фактура на всички битови клиенти на Овергаз.

Защото е:

  • по-удобно: всички сметки на разположение 24/7 онлайн в портала „Моят Овергаз”.
  • по-бързо: информацията за текущите задължения е налична веднага, не е необходимо да се чака доставка на фактурата.
  • сигурно: достъпът до Моят Овергаз е защитен с потребителско име и парола, така данните на всеки потребители са на сигурно място.

А сега ви даваме още една основателна причина да заявите отказ от хартиена фактура още сега. Всички битови клиенти, които до 17.12.2017 г. предпочетат електронно да получават сметките си участват в томбола за спечелване на iPhone 8, 65 GB, цвят Silver. Участието в кампанията се счита за валидно, ако услугата е активирана чрез попълване на формата за регистрация на https://gas.overgas.bg/e-invoice/ или директно активиране чрез платформата „Моят Овергаз“. Късметлията ще обявим на нашата Фейсбук страница.

 

Успех! 🙂