Лято е. Времето през година, когато духом сме на плажа, дори и да сме все още в офиса. Никола, 36 годишен, женен с две деца, живеещ в газифицирано жилище, вече е приключил работните задачи за деня. Време е да организира традиционната морска почивка за семейството, затова отделя тази вечер на търсенето на подходящи оферти в интернет. Не бърза, чете внимателно. Допитва се до жена си. Най-важното е, че не е притеснен заради битовите разходи следващия месец, защото знае какви ще бъдат. Това му позволява по-добро планиране на семейния бюджет без изненади от неочаквано високи сметки.

Плащане на равни месечни вноски

Услугата ни „Плащане на равни месечни вноски“ е най-лесният начин да си осигурите спокойствие и по-добро планиране на семейния бюджет, като знаете какви ще бъдат енергийните ви разходи за месеца. На база досегашното Ви потребление се определя прогнозно количество, за което всеки месец получавате фактура с равна месечна вноска в продължение на една година, считано от месец август. След изтичане на този период се извършва изравняване на заплатената и реално дължима сума за потребения природен газ. Междувременно, освен фактурата за дължимата вноска, получавате на електронната си поща и известие за реално потребеното количество природен газ – така следите редовно и реалното си потребление.

От услугата могат да се възползват всички битови клиенти на Овергаз. Активирането й става чрез попълване на допълнително заявление в най-близкия клиентски център само през МЕСЕЦ ЮЛИ.

Допълнителна информация?

Повече за услугата и консултация за определянето на размера на месечната вноска можете да получите на националния информационен телефон 0700 11 110 или като ни пишете на [email protected].