Ravni mesechni vnoskiКакво представлява услугата?

Услугата „Плащане на равни месечни вноски” е създадена с цел да оптимизира месечните разходи на битови клиенти за природен газ. С нея всеки месец Вие ще знаете какви ще бъдат разходите Ви за енергия. На база досегашното Ви потребление се определя прогнозно количество, за което всеки месец получавате фактура с равна месечна вноска в продължение на 1 година, считано от месец август. След изтичане на този период се извършва изравняване на заплатената и реално дължима сума за потребения природен газ. Междувременно, всеки месец, докато ползвате услугата, освен фактурата за дължимата вноска, Вие получавате на електронната си поща и известие за реално потребеното количество природен газ.

Защо да използвате услугата „Плащане на равни месечни вноски“?

С услугата „Плащане на равни месечни вноски“ знаете предварително какви ще бъдат битовите Ви разходи за месеца, което ви позволява по-добро планиране на семейния бюджет.

Как можете да използвате услугата?

Можете да се възползвате от услугата „Плащане на равни месечни вноски”, като сключите допълнително споразумение в най-удобния за Вас Клиентски център само през месец юли преди началото на отоплителния сезон.

Допълнителна информация?

Консултация за определянето на размера на Вашата месечна вноска можете да получите на националния информационен телефон 0700 11 110, като ни пишете на [email protected] или от служител в наш Клиентски център.