До 30 ноември 2017 г. всеки, който отговореше правилно на няколко въпроса, свързани с природния газ, заедно с попълнена форма за регистрация, взе участие в томбола с награди – 6 метеорологични станции Gallery и два Apple Watch. На 4 декември обявихме имената на щастливците на нашата Фейсбук страница.

А днес ще ви запознаем и със самите тях.

Най-много победители има от град Русе. В „малката Виена“ вече заминаха две от метеорологичните страници и един от двата умни часовника. Ето и щастливите победители, наградени от мениджър клиентски център Русе Димитър Николов – Венцислав Василев и Калоян Недялков с техните нови метеорологични станции и Деница Рафаилова, която спечели Apple Watch.

ruse

Информацията за актуалната температура може да ви помогне много в оптимизацията на разходите за енергия. Спрямо нея можете да настройвате по-правилно вашия енергиен програматор – така ще бъдете сигурни, че използвате само енергия, която наистина потребявате.

Надяваме се метеорологичните станции да са полезни и на Теодор Михов от Варна, който спечели една от шестте станции Gallery. Награда получи съпругата му от регионален ръководител търговски екип Варна Овергаз Директ АД, Ангелина Грозева.

varna

Късметът се усмихна и на Сашо Александров от Горна Оряховица, който получи награда метеорологична станция от мениджъра на клиентски център Г. Оряховица Светлана Димитрова.

gorna-oriahovica

 

Честито на победителите! Следете ни, за да научите първи за новите игри с награди, които подготвяме! 🙂