Ако все още използвате конвенционален газов котел или обмисляте газификация на дома – сега е моментът да се възползвате от покупка на висококачествени газови котли Bosch, Viessmann или De Dietrich на изплащане с 0% оскъпяване.

%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%b3%d0%b0%d0%b7%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%bb%d0%b8

Кой може да се възползва?

Всички нови или настоящи битови клиенти на Овергаз. Първите могат да се възползват и от опцията за заявяване на мобилен консултант, който ще предложи най-подходящото за Вашия дом решение за газова и водно-отоплителна инсталация. Услугата е БЕЗПЛАТНА, можете да се възползвате като попълните формата тук.

Какви са разходите по кредита?

Никакви. Не плащате такса за разглеждане. Няма и оскъпяване. Можете да разсрочите сумата за Вашия газов котел по избор за 6, 12, 18 или 24 месеца.

Какви уреди мога да закупя на изплащане с 0% лихва?

Можете да избирате сред висококачествените газови уреди на марките Bosch, Viessmann и De Dietrich. Пълен списък на уредите и техните цени можете да видите на https://gas.overgas.bg/zadoma/.

Вече използвам природен газ у дома, имам и газов котел. Защо трябва да го сменям?

Един от най-важните фактори за ефективно използване на синьото гориво е изборът на подходящ за характеристиките на дома газов котел. Ако сте сред хората, които все още използват конвенционален котел, трябва да знаете, че кондензните, съвременни уреди са в пъти по-ефективни и с тях освен повече комфорт, си осигурявате и по-ниски сметки на газ. Разберете какви са актуалните тенденции и характеристики на новите газови котли от експертите на Bosch и Viessmann.

Предстои ми газификация на дома…и с избор на газов котел ли трябва да се занимавам?!

Не, разбира се 🙂 Нашите мобилни консултанти могат да организират целия процес по газификация на Вашето жилище, включително да Ви консултират относно най-подходящия газов котел за дома. Попълнете формата и заявете безплатно посещение от експерт на Овергаз.

Имате допълнителни въпроси? Задайте ги като коментар под материала!