otstupka-ot-gazovi-uredi-juli-2017

Планирате скоро да газифицирате Вашия дом? Или е време да смените стария газов котел? Сега е моментът!

До 31 юли 2017 г. всички нови и настоящи клиенти на Овергаз могат да се възползват от атрактивни намаления на подбрана серия газови котли на марките Bosch, Viessmann и De Dietrich*.

Домакинствата, на които скоро предстои газификация на жилището и кандидатстват по програма DESIREE Gas, ще  спестят 20% от стойността за газификацията на техните домове и допълнително 15% от цената на избрания от тях газов котел в промоция. Така от топ модели на марките Bosch, Viessmann и De Dietrich новите потребители на природен газ могат да спестят до 900 лева.

%d0%b3%d0%b0%d0%b7%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%bb%d0%b8-%d0%b2-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%b4%d0%be-31-07-2017От 15% отстъпка на газовите котли могат да се възползват и битови потребители, на които предстои или се налага смяна на газовия котел. Кога се налага смяна на газовия котел? Как да изберем най-подходящия газов котел за дома?

Използването на висококачествени газови уреди е сред ключовите условия за ефективно използване на енергията от природен газ. Изборът на газов котел с неподходяща за жилището мощност, както и погрешната му настройка, са сред най-честите причини за по-високите смети за газ на домакинствата.

Програма DESIREE Gas, насочена към стимулиране на битовата газификация в България, предоставя възможност за намаляване на първоначалната инвестиция за смяна на енергоизточника чрез предоставяне на безвъзмездно финансиране за газификация в размер до 20%. Целта на тази мярка е повече български домакинства да преминат към използване на високоефективната и екологично чиста енергия от природен газ, за сметка на електроенергията и твърдите горива. Припомняме, че въпреки увеличението на цената на синьото гориво за последното тримесечие, газът продължава да бъде над 2,5 пъти по-евтин от електроенергията.

 

Съвет: Заявете мобилен консултант, като попълните формата на https://gas.overgas.bg/gazifikacia-desiree/ и оставете нашите мобилни консултанти да организират целия процес по газификация на дома вместо Вас!

 

*Всички модели с отстъпка са налични на gas.overgas.bg/zadoma.