Ако смятате, че смяната на газовия котел е към графата „излишни разходи“, прочетете следващите редове.

1. Повишавате енергийната ефективност

Обикновено енергийната ефективност на газов котел отпреди 15-20 години е била по-малко от 80%. Поради амортизация ефективността му днес едва ли е повече от 70%. Това означава неефективна работа на уреда и респективно – повече разходи за вас. При съвременните бойлери ефективността е над 90% – с покупката на нов уред увеличавате енергийната ефективност с ¼. Така си осигурявате уют и комфорт в дома за години напред.

2. Намалявате разходите си

Закупуването на нов, по-ефективен газов уреди ви позволява да спестите до 25% от месечните си разходи за енергия. Ако към сметката добавим и намалените допълнителни разходи за поддръжка, то инвестицията определено си заслужава.

3. Повишавате своя комфорт

Използването на съвременни газови котли ви осигурява максимален топлинен комфорт при висока ефективност. Осигурявате си желаната топлина у дома за дълъг период от време и при по-безшумна работа на уреда 🙂

 

До 31.07.2017 г. можете да закупите урeди Bosch с отстъпка. Вижте актуалните предложения на https://gas.overgas.bg/

 

 

 

 

 

 

 

До 23.12.2015 г. можете да се възползвате и от изгодни предложения за покупка на нов кондензен или конвенционален газов котел от Bosch – с отстъпка до 20%. Пълен списък на уредите в промоция можете да видите тук.

Ако не сте сигурни какъв котел да изберете този материал ще ви бъде полезен.

FCImage_OG_Bosch