IMMERGAS пусна наскоро първото си мобилно приложение за по-ефективно управление на температурата в дома и работата на газовия котел.

По всяко време и навсякъде DOMINUS позволява да проверявате и управлявате температурата в дома директно от своето мобилно устройство или компютър. Вече има достатъчен брой подобни приложения, но „екстрата“ в случая е директната връзка с Вашия газов котел, като приложението позволява да управлявате, контролирате и да научавате веднага ако има проблем с Вашия газов котел (като приемане на съобщения за грешки и рестартиране на котела).

domius-ot-immergas

domius-ot-immergas_2

domius-ot-immergas_1

Друга от полезните опции на DOMINUS Ви позволява да регистрирате уреда в онлайн базата на вносителя. Споделеният достъп с оторизирания сервизен център на Амакс газ гарантира високото ниво на обслужване и проверка на състоянието и параметрите на Вашия уред.

Приложението е специално разработено за газови котли с марката IMMERGAS, а България е първата страна, в която потребителите на италианската марка могат да го използват на родния си език. DOMINUS може да се инсталира безплатно на смартфон, таблет или компютър. Наличен за Android и iOS.

 

 

До 16.12.2016 г. можете да закупите пакет газов кондензен котел IMMERGAS и термоуправление на промоционални цени. Повече за уредите и условията на кампанията вижте тук – https://overgas.bg/269.