Промоционални предложения от Овергаз

В разгара на лятото мислите ни все повече започват да се въртят около думи като „море”, „плаж” и „почивка” 🙂 , но за част от хората лятото е време за ремонт и подготовка на дома за зимата. За всички, които правят разумния избор да използват синьото гориво, са нашите промоционални предложения, с които можете да спестите значителна част от инвестицията за газификация на Вашия дом. В допълнение, повишавате енергийната си ефективност, намалявате битовите си разходи, а жилището Ви със сигурност ще бъде далеч по-комфортно и уютно през предстоящите зимни месеци.

Вижте актуалните ни промоционални предложения за газификация на Вашия дом през това лято.

Такса присъединяване 0 лв.

Условия: Всички индивидуални битови клиенти, които сключат нов договор за присъединяване към газоразпределителната мрежа на Овергаз, ще получат електронен ваучер, с който изцяло ще платят такса присъединяване Можете да се възползвате от предложението до 31 октомври 2013 г.

Колко спестявате: над 500 лв. в зависимост от района, в който се намирате.

Условия: Можете да закупите газово оборудване с отстъпка до 18%. Предложението важи до 31 октомври 2013 г. Цялата серия газово оборудване с отстъпка вижте тук

Колко спестявате: в зависимост от уреда, който изберете, можете да спестите до 800 лв. Всички уреди в промоцията отговарят на изискванията за енергийна ефективност. Можете да закупите газово оборудване с отстъпка чрез кредит за енергийна ефективност и да получите безвъзмездно финансиране по линия на програма REECL в размер до 30% от направените разходи. Какво представлява програма REECL?

 

Спестете повече

Съвет: Ако комбинирате „Такса присъединяване 0лв.”, закупите някой от газовите уреди с отстъпка и сключите договор за технически надзор (в момента с 50% отстъпка от цената на услугите) можете да спестите между 700 лв. и 1300 лв.

 

За жилища в сгради с налична сградна газова инсталация

Условия: Предложението е валидно за индивидуални битови клиенти на територията на газоразпределителната мрежа на Овергаз, в сгради с налична сградна газова инсталация, финансирана от компанията, които сключат стандартен договор за присъединяване или комплексен договор за присъединяване към мрежата на компанията до 31 декември 2013 г.

Колко спестявате: 1. получавате електронен ваучер на стойност 100 лв. ако сключите и заплатите договор за присъединяване с Овергаз и газифицират своето жилище в срок.

2. получавате електронен ваучер на стойност 180 лв. ако сключат с Овергаз и заплатят комплексен договор за присъединяване, проектиране, изграждане, доставка и монтаж на уред и газифицират своето жилище в срок, ще получат електронен ваучер за такса включване към СГИ на

Промоционален целеви кредит за газификация

Ако финансирате първоначалната инвестиция за газификация на Вашия дом с кредит от „Овергаз Капитал” можете да се възползвате от 6 месечен гратисен период, който важи и за лихви, и за главници. Допълнително спестявате такса за разглеждане и отпускане на кредита. Пълните условия вижте тук

Имате допълнителни въпроси? Потърсете съдействие от нашите консултанти в най-близкия до Вас клиентски център. Можете да ни намерите и на тел. 0700 11 110.

* Условията на промоционалните предложения можете да намерите тук