Ако търсите икономично и сигурно решение за осигуряване на топла вода помислете не само за подходящ уред, но и за ефективен енергоизточник. Изобилие от топла вода на ниска цена с природен газ

Подгряването на водата с природен газ е  много по-бързо и ефективно, като осигурява точно толкова топла вода, от колкото имате нужда – за вас, половинката, децата – без да е нужно да чакате водата да „загрее“.

По този начин спестявате време и не малко пари – цената на природния газ е в пъти по-ниска от тази на електричеството за битови потребители, което гарантира по-ниски разходи при използването на едно и също количество енергия.

Ето колко струва подгряването на едно и също количество вода с електроенергия и природен газ.

Винаги топла вода в изобилие с природен газ

Голямата разлика в разходите за топла вода идва от цената на двата енергоизточника. В момента киловатчас от електроенергия струва на битовите потребители по 18,6 стотинки, докато киловатчас от природен газ – едва 8,6 стотинки. Като прибавим и високата ефективност на синьото гориво, лесно получаваме два пъти по-ниските разходи за подгряване на водата.

Гарантирате си наистина ниски енергийни разходи не със скъпи уреди, а с ефективен и икономичен енергоизточник, какъвто е природния газ. Правилният енергиен избор ще се отплати многократно и за кратко време, като с това печелите и повече комфорт за себе си и своето семейство.