Чули сте, нали? „Топлофикация София“ започна мащабни ремонтни дейности, за да подмени 21 км. топлопроводи и да предотврати повторна зимна авария като тази през месец февруари, при която без отопление останаха хиляди домакинства в столицата. Най-неприятното е, че през този и предстоящите месеци потребителите на топлофикационното дружество остават без топла вода за повече от 10 дни!

Признаваме, идеята на видеото „Как да си измием косата, когато нямаме топла вода“, станало популярно през последните дни, искрено ни разсмя 🙂

Но има и по-лесен и ефективен начин никога вече да не оставате без топла вода.

p2

Бързо, ефективно и сигурно – това е подгряването на водата с природен газ. Винаги на разположение, когато Вие пожелаете или Вашите близки. Няма нужда да чакате да „загрее“ или да измисляте как да си осигурите топла вода по време на „режими“ – такива няма!

Защо да изберете бойлер на природен газ за осигуряване на топла вода?

  • За получаване на едно и също количество топла вода с бойлер на природен газ, в сравнение с електрически, Вие може да плащате до 2X пъти по-малко.
  • Топлата вода от газовия бойлер може да се ползва едновременно в няколко помещения.
  • Бойлерите на природен газ загряват водата 2X пъти по-бързо от електрическите, като гарантират надеждна и постоянна топлина.

Най-сигурният и екологичен начин за загряване на водата във Вашия дом е с бойлер или котел на природен газ.

Друг важен факт при подгряването на топла вода с природен газ е доста по-ниската цена на този енергоизточник. Годишните разходи за топла вода на тричленно домакинство в апартамент, например, са с 50% по-ниски ако използват природен газ за подгряване, а не електроенергия.

hotwaterКак да газифицираш дома си и да си осигуриш топлина и комфорт по всяко време? Направи пъвата стъпка към модерния начин на живот, като заявиш мобилен консултант на https://gas.overgas.bg/zadoma