Priroden gaz -izgodnata alternativa

Можете да имате идеалния дом още сега.

Домът е мястото, където всеки трябва да се чувства комфортно, сигурно и спокойно. Не винаги хората оценяват мястото на дома в живота си, но той определено играе важна роля. Познавате онова чувство на облекчение, когато се приберете вкъщи след дълъг и изморителен ден, нали? Разбирането за “идеалния Дом” е различно, но основната цел на всеки е да го направи повече от място, на което спи и се храни. Днес Ви даваме няколко основателни причини да изберете природния газ, за да превърнете жилището си в дома, за който винаги сте мечтали.

1. Цената

Природният газ ценово е по- конкурентен от електричеството, пропан-бутана и газьола, който се ползва за отопление При последната промяна на цените на пазара за горива природният газ е по-евтин от електрическата енергия с цели 44%. За разлика от твърдите горива – дърва и въглища – количеството потребен природен газ не се заплаща предварително.

2. Удобство

Природният газ се доставя директно до Вашия дом чрез газоразпределителна мрежа. Отпада притеснението от това, че може да свърши и да се наложи да организирате доставката и съхранението му. Той е на Ваше разположение винаги, когато имате нужда.

3. Комфорт 

С уредите на природен газ можете да поддържате постоянна температура в дома си – така Вашият дом ще стане по-уютен и комфортен. Можете завинаги да забравите за постоянното чакане водата са се стопли и внезапните спирания- с природния газ топлата вода е в изобилие

4. Грижа за околната среда

Природният газ изгаря по-чисто и с много по-малко вредни емисии в сравнение с други изкопаеми горива като въглищата и дървата например. Използването му може значително да подобри състоянието на околната среда.

5. Ефективност

Природният газ е високоефективен енергоизточник. При използването му няма загуби от пренос и/ или съхранение. В процеса на горене, той изгаря на 100% без да произвежда отпадъчни продукти.

6. Сигурност

Запасите от природен газ са достатъчни за повече от 250 г.

7. Безопасност

Природният газ е по-лек от въздуха, издига се високо в пространството, което затруднява концентрацията му в едно помещение. Освен това газовите уреди и инсталации са снабдени с най- модерните системи за сигурност и защита.

8. Спестявате

До 31ви декември 2013 г. всички индивидуални битови клиенти, живеещи на територията на газоразпределителната мрежа на Овергаз, в сгради с налична сградна газова инсталация, финансирана от Овергаз, които сключат стандартен договор за присъединяване или комплексен договор за присъединяване към мрежата на компанията могат да получат електронен ваучер на стойност 100 лева или  180 лева с който да покриете частично или изцяло цената за включване към СГИ. Пълните условия на промоцията можете да видите тук: http://overgas.bg/home/216.

Overgas promocia