Aktualiziraite dannite si

Как можете да спечелите ваучер за природен газ?

Отделете няколко минути и актуализирайте данните си в нашата система. Ще ни помогнете да подобрим качеството на обслужването и предлаганите продукти, а ние ще ви се отблагодарим с награди на стойност над 7000 лв.

В следващите редовете ще разберете защо актуализацията на базата данни е важна за нас, как можете да се включите в кампанията и да спечелите ваучер за природен газ.

Какъв е смисълът на актуализацията на базата данни?

Липсата на актуални данни за потребителите е затруднение пред всяка компания, която се стреми да предлага услуги и продукти, отговарящи на индивидуалните изисквания на всеки клиент. Наличието на актуална информация за Вас, нашите клиенти, е важно, за да можем да продължим да подобряваме качеството на предлаганите от нас услуги. Актуализацията на базата ще ни помогне и за подобряване на комуникацията с Вас.

Какъв тип информация трябва да дадете?

Информацията, която ще получим от Вас при попълване на анкетата ще съдържа актуални Ваши контакти – адрес за кореспонденция, телефон и електронна поща, както и информация за имота, в който използвате природен газ.

Какво ще получите в замяна?

Клиентите, които актуализират данните си ще участват в томбола за спечелването на 240 ваучера за природен газ, всеки на стойност 30 лв.

Кой може да участва?

В кампанията за актуализация на данните могат да се включат всички настоящи битови клиенти на Овергаз.

Как можете да актуализирате данните си и да участвате за спечелването на ваучер за природен газ?

  • Онлайн, като попълните анкетата в сайта ни http://survey.overgas.bg/login/
  • Като посетите някой от нашите Клиентски центрове и попълните на място анкетата
  • Можете да се обадите на тел. 0700 11 110, на който да заявите получаване на анкетата по мейл. Попълнете я и ни я изпратете на имейл на [email protected]

Докога продължава кампанията „Актуализирайте данните си! Участвайте и спечели!”?

Кампанията ще продължи четири месеца, а наградите ще бъдат разпределени в четири тегления. Всеки месец до 20-то число ще бъдат изтеглени печелившите за предходния месец. Спечелилите клиенти щe бъдат уведомени лично на някой от посочените контакти в анкетната карта, а имената им ще бъдат публикувани на сайта на Овергаз – www.overgas.bg.