Dovedi priatel_Overgas

Представете си, че навън е люта зима, сгушили сте се на любимото място вкъщи, с чаша горещ шоколад в ръка/ чаша вино и интересна книга. Във Вашия дом е топло като през средата на юли, но не се притеснявате за сметката за отопление. Мираж? Не, просто сте се  газифицирали. А ако сега споделите с ваши приятели и познати какво голямо удобство е газификацията, ще спечелите ваучер за газ от кампанията ни „Доведи приятел” 🙂

До момента над 300 настоящи битови клиенти на Овергаз взеха участие в кампанията „Доведи приятел” от старта й до момента. Всеки от тях препоръча газификацията на поне един свой близък или познат, като по този начин си осигури ваучер за природен газ на стойност 100 лв.

Най-голям брой нови клиенти, по препоръка на настоящ, са се присъединили към газоразпределителната мрежа на Софиягаз. Дружеството осигурява природен газ за над 23 хиляди домакинства, над 540 обществено-административни сгради и над 70 промишлени потребители* на териториите на София, Банкя и Божурище. В края на 2013 г. Софиягаз откри клиентски център и в софийското с. Лозен, като по този начин дава възможност на близо 700 домакинства и 11 обществени сгради в района да се възползват от предимствата на природния газ.

Броят на новите газифицирани домакинства към газоразпределителните мрежи на Овергаз Запад и Овергаз Север по кампанията „Доведи приятел” е почти равен и е близо 40% от новоприсъединените клиенти по кампанията. 30% от новите битови клиенти на природен газ са се присъединили към газоразпределителната мрежа на Овергаз изток или Овергаз юг по препоръка.

По-висок комфорт, удобство, сигурност и по-ниски разходи за отопление и топла вода са само част от предимствата, които са причина все повече домакинства да избират природния газ за отопление, готвене и топла вода. Изгодните предложения за газификация, както и възможността за изплащане на вноски на първоначалната инвестиция са допълнителен стимул за желаещите да се възползват от удобствата на природния газ.

Всички настоящи клиенти на Овергаз, които все още не са се включили в кампанията, могат да го направят до 30 ноември 2014 г. Лесно е: разкажете на свой близък, приятел или познат за удобствата и комфорта от използването на природен газ, попълнете талона за препоръка и ще получите ваучер за природен газ за 100 лв. Няма ограничение в броя на хората, които можете да препоръчате. Колкото повече – толкова повече, както е казал Мечо Пух 🙂 Най-активните клиенти могат да си осигурят безплатно отопление, готвене и топла вода тази зима. Участниците в кампанията ще бъдат включени и в томбола за спечелването на цветен LCD (LED) телевизор в лотарията на Овергаз.

Пълната информация за кампанията може да бъде намерена на http://promo.overgas.bg/, като се обадите на телефон 0700 11 110, както и в клиентските центрове на Овергаз в страната.

* Информацията е актуална към декември 2013 г.