Dovedi priatel_Overgas

Доволни ли сте от Вашия енергиен доставчик? Защото нашите клиенти са.

Красимира Баракова

От края на 2008 г. преминахме на отопление с природен газ. Не съм си представяла, че ще е толкова лесно, удобно и комфортно. Преди това се отоплявахме на дърва и удобството да бъдем на природен газ е несравнимо. Използвам също природен газ за готвене и съм много доволна.

Димчо Умурски

Живях дълго време в чужбина и знам ползите и удобството на природния газ. Имам малки деца и не се притеснявам, когато ме няма в къщи за тяхната сигурност, защото уредите на природен газ не представляват опасност.

Петко Хаджиатанасов

През 2011 г. преминах от използването на дърва и въглища към природен газ. Възползвах се от възможността, освен за отопление, да ползвам природен газ и за топла вода, и готвене. Още от самото начало семейството ми се убеди в положителните страни – чистота, безопасност, лесно използване и обслужване на газовия уред. Много сме доволни и не пропускаме да препоръчаме природния газ на познати и приятели.

Това са мненията на няколко от нашите дългогодишни клиенти. Комфорт, сигурност и чистота са само част от удобствата, които осигурява природният газ в дома. В допълнение потребителите на синьото гориво спестяват и до 40% от месечните си разходи за отопление, готвене и топла вода.

До края на ноември доволните настоящи битови клиенти на Овергаз ще имат още един повод да разкажат на приятели, близки и познати за комфорта, който осигурява природния газ. От 07.07.2014 г. до 30.11.2014 г. всеки нов клиент на Овергаз, който сключи договор за присъединяване по препоръка на настоящ клиент, ще осигури на препоръчителя си ваучер за природен газ на стойност 100 лв. Няма ограничение в броя на препоръчаните т.е. колкото повече хора препоръчате и сключат договор за газификация, толкова повече ваучери за газ ще получите. По този начин най-активните могат да си осигурят и безплатно ползване на природен газ за над 6 месеца.* Участниците в кампанията ще участват и в томбола за спечелването на цветен LCD (LED) телевизор в лотарията на Овергаз.

Пълната информация за кампанията можете да намерите на http://promo.overgas.bg/, като се обадите на телефон 0700 11 110, както и в клиентските центрове на Овергаз в страната.

* За периода от ноември 2013 г. до март 2014 г. средната сметка за природен газ на тричленно семейство в столицата е била средно 120 лева на месец. За 2012 г. сумата е била 137 лева.