%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d1%80%d0%b3%d0%b8%d1%8f-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d1%81%d0%b5%d0%ba%d0%b8-%d0%b1%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b5%d1%81

Знаете ли кое е общото между един хотел, фабрика и ресторант? Енергията, която използват.

Най-често говорим за използването на природен газ у дома за осигуряване на отопление, подгряване на водата и готвене. Освен в бита обаче природният газ намира широко приложение и в стопанския сектор. Голяма част от вещите, които използваме ежедневно, се произвеждат благодарение на природния газ – от хладилници, автомобилни гуми до лекарства, средства за лична хигиена и дори струните на китарите! Бизнесът в България и по цял свят избира синьото гориво заради неговата икономичност, ефективност, сигурност и благоприятен ефект върху състоянието на околната среда. Използването му позволява повишаване на конкурентостта на предлаганите стоки и услуги. А широкото му приложение позволява употребата му от стопански организации от всякакъв вид и характер – малки магазини, спортни зали, заведения за хранене, хотели и хотелски комплекси и много, много други.

Разберете какво представлява енергията за всеки бизнес

Когато избирате енергия за Вашия бизнес трябва да вземете предвид и сигурността на доставките. Тази зима бяхме свидетели на проблеми както с електропреносните, така и с топлопреносните мрежи, които оставиха хиляди потребители без енергия. За разлика от тях клиентите на природен газ нито веднъж през сезона не останаха без енергия поради лоши метеорологични условия.

Само за 2016 г. стопанските потребители на Овергаз спестиха над 200 млн. лева благодарение на природния газ. Колко ще спести Вашият бизнес ако използвате синьото гориво можете да проверите с нашия енергиен калкулатор.

 

Открийте нови възможности за бизнеса на gas.overgas.bg/zabiznesa.