SGI taksa 1 lev

Какво можете да си купите за 1 лев? Щастие? Здраве? Едва ли. Казват, че „най-ценните неща в живота са безплатни” и ние сме напълно съгласни с това твърдение. Сега обаче срещу 1 лев можете да си осигурите мечтания комфорт и уют в дома за цялото семейство.

Всички нови индивидуални битови клиенти, живеещи, в сгради с налична сградна газова инсталация, финансирана от Овергаз, които до 30тиюни 2014 г. сключат и заплатят задълженията си по комплексен договор за присъединяване или стандартен договор за присъединяване, ще могат да се възползват от промоционални условия за включване към сградна газова инсталация само за 1 лев.

Да припомним

Природният газ е екологично чист и високоефективен. Той е сигурен източник на енергия – доставя се до дома директно по газопровод, а в случай, че не може да бъде осигурен достъп до газоразпределителната система, се използва компресиран природен газ, по-известен като CNG. Синьото гориво е един от най-ефективните и изгони енергоизточници, който намира широко приложение в индустрията. Много от предметите в ежедневието ни са изработени с негова помощ – от компютри и мобилни телефони, през продукти за лична грижа и хигиена – гримове и дезодоранти, до слънчеви очила. Голяма част от домакинствата в най-развитите държави в Европа използват природен газ. С него високите разходи за енергия остават зад гърба Ви, а домът е винаги топъл и уютен, имате топла вода в изобилие и вкусно сготвени ястия за минути.

Гаифицирайте се и направете екологичния, ефективен и икономичен избор, с който значително ще подобрите комфорта във Вашия дом.

Повече информация за промоцията можете да намерите в клиентските ни центрове, на телефон 0700 11 110 или promo.overgas.bg.