Кампания "Доведи приятел"

Удовлетвореността на клиентите ни и тяхната лична препоръка са едни от основните причини за  постоянното увеличаване на семейството на „Овергаз”.

Чрез кампанията „Доведи приятел”, която се проведе в края на 2012 г., настоящи клиенти споделиха със свои приятели, съседи, близки и познати какви са ползите и предимствата на природния газ и как могат да преобразят дома си като се газифицират. Всеки наш клиент, чиято препоръка е довела до нов договор с „Овергаз” автоматично участваше в томбола с парични награди – една голяма в размер на 3000 лв. и пет допълнителни, всяка от които на стойност 200 лв.

Голямата награда от 3000 лв. отиде в Асеновград, където на 14 януари пред нотариус бе изтеглено името на печелившия. Няколко дни по-късно тя му бе лично връчена от изпълнителния директор на „Овергаз юг” Димитър Тодоров. От същия район бе изтеглена и допълнителна награда в размер на 200 лв. В района на „Овергаз” в западния регион също имаше две награди, а в „Софиягаз” и „Овергаз север” съответно по една.

Наградените участници в кампанията на "Доведи приятел"

Наградените участници в кампанията на „Доведи приятел“

Домакинствата, присъединили се към семейството на „Овергаз” в този период, можеха да се възползват и от промоционални цени на пакети за природен газ. По този начин те спестиха до 500 лв. от първоначалната инвестиция за газификация.