Aktualiziraite dannite si

Над 3400 куб. м. природен газ спечелиха клиентите на Овергаз от началото на кампанията „Актуализирай данните си“. От стартирането на инициативата над 700 души са въвели своите актуални данни в системата на Овергаз, а 120 от тях спечелиха ваучери, които бяха приспаднати от месечните им разходи за природен газ. Чрез актуализацията на данните на нашите клиенти ние ще имаме винаги не само коректна информация за връзка с тях, но ще знаем и какви газови уреди използват в дома си. Анкетата включва и въпроси относно типа на жилището, площ и наличие на изолация. Тази информация ще ни даде възможност да следим месечното потребление на нашите потребители и да предлагаме продукти за оптимизиране на разходите за природен газ.

До края на кампанията  още 120 души могат да спечелят ваучер за природен газ, с който да намалят енергийните си разходи. В надпреварата за наградите могат да участват всички битови клиенти на Овергаз, които попълнят въпросника на този линк http://survey.overgas.bg/login/; свържат се с нас на тел. 0700 11 110 и заявят получаване на анкетата по имейл или попълнят въпросника на място в някой от нашите Клиентски центрове. В края на месеца чрез томбола 60 души от попълнилите анкетата през съответния месец могат да спечелят ваучер за природен газ на стойност 30 лв.

Спечелилите се уведомяват по телефона и е-мейл, а стойността на ваучера се приспада от следващата фактурата за природен газ.

 

Още за кампанията „Актуализирайте данните си” можете да прочетете тук.

 

 

* Количеството е на база средната цена на куб. м. природен газ за София