top 3 overgas

Все още в началото на 2016 година по традиция се прави обзор на изминалите 12 месеца. А те за нас бяха повече от успешни – разширихме газоразпределителната мрежа до софийското село Бистрица, помогнахме на няколко десетки благотворителни каузи в цялата страна, включихме се в кампанията „Заедно за Зелена София“; станахме една от първите компании, отличени със знака „Отговорна компания – отговорни служители“. Забавлявахме се много на третото издание на работилницата за мартенички, показахме ви и талантите на Овергаз в нашата виртуална фото-разходка. Разказахме ви и много (и ще продължаваме) за предимствата на природния газ и използването му за отопление, готвене и топла вода.

Бихме желали обаче тази равносметка на изминалата година да е посветена на вас – нашите читатели и материалите, които сте харесали най-много през последните 12 месеца. Подредихме тематично и избрахме постовете, които най-добре представят всяка категория. Ето и как изглежда вашият топ 3, за 2015:

 

3. Какво представлява газовият разходомер?

В този материал ви разказахме накратко за това какво представлява газовият разходомер, различните видове, за какво се използва и какви са ангажиментите на газовото дружество към този уред. Въпреки че публикацията не е от 2015 година, материалът продължава да е сред най-четените от вас. През новата година обещаваме да разширим допълнително темата с още информация.

 

2. Отоплението през зимата: кое е най-доброто решение за Вашия дом?

В този материал ви представихме сравнение между отоплението с климатик, природен газ и твърди горива, с основните им предимства и недостатъци. Смятаме, че е важно, когато човек взима решение за сяна на енергоизточника да има достъп до изчерпателна информация, за да може да вземе най-правилното решение. Радваме се, че именно тази публикация е и във вашия топ 3 🙂

 

1. Колко ще спестят домакинствата ако заменят електричеството с природен газ за предстоящия отоплителен сезон?

Битовите разходи са едно от най-големите пера в семейния бюджет, а намаляването му без влияние върху комфорта – мисия невъзможна за хората, които все още използват някои от най-неефективните източници на енергия. Както знаете, в блога редовно ви информираме за актуалните цени на енергоизточниците, цените им в разлчните държави за домакинствата в Европа и ориентировъчните сметки за отопление. Такъв тип публикация е и най-четената от вас през 2015 г. През тази година също ще продължим да ви предоставяме най-актуалната цена на енергията за битови потребители.

Има ли нещо, за което бихте искали да ви разкажем допълнително? Питайте ни смело в коментар под публикацията 🙂