%d0%bd%d0%b0%d0%b9-%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d1%83%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%b8-%d0%b2-%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%b2%d0%b5

Миналата година по това време отново ви представихме най-четените материали в блога за 2015 г. Благодарим на всички, които тогава се включиха с въпроси, коментари и предложения тогава, надяваме се да сме успели да отговорим на Вашите очакванията.

Вижте кои са най-четените публикации в блога ни за 2016 г. Съвпадат ли с Вашите фаворити? Споделете ни в коментар 🙂

Как да направим правилния избор на газов котел за дома?

Въпреки, че е от края на 2015 г., интервюто ни със Стефан Златев от Бош България продължава да е сред най-четените материали в блога ни. В него разискваме основните разлики между кондензен и конвенционален котел, кога и защо е добре да сменим уреда. Ако сте пропуснали вижте го тук.

Другите ни публикации за газови уреди също се радват на голяма популярност. В тази връзка Ви питаме – какво още за газовите уреди бихте искали да научите?

Програма DESIREE Gas

Едно от най-големите събития в областта на енергийната ефективност през изминалата година безспорно е стартирането на програма DESIREE Gas. Тази мярка за насърчаване на битовата газификация у нас предоставя възможност за безвъзмездно финансиране до 20% от първоначалната инвестиция за газификация на дома. Страхотно предложение за всички, които искат да използват по-икономичен и ефективен енергоизточник като природния газ. Не случайно и материалите ни по темата са сред най-четените от вас. Повече за възможностите на програма DESIREE Gas вижте тук.

Актуалните цени на енергоизточниците

С помощта на Бисер Николов поддържаме рубриката ни „Актуални цени на енергоизточниците“, в която всеки месец Ви запознаваме с новите цени на енергията за битови потребители. Какви са цените на енергията през месец януари вижте тук.