„Оставаме на Ваше разположение” вероятно е фраза, която често чувате или получавате писмено от доставчиците на услуги. Ние в Овергаз се стремим тя да не остава само хубави думи, а да се превръща в реалност. Както знаете, освен на тел. 0700 11 110 и имейл gas (at) overgas.bg можете да се свържете с нас чрез някой от профилите ни в социалните мрежи: Facebook, Twitter, Google+. С цел да улесним допълнително контакта ви с нас разработихме ново приложение, което вече е активно в страницата на Овергаз във Facebook. С какво е по-специално това приложение можете да прочетете в следващите редове.

Къде да откриете приложението?

Тук.

Ново приложение във Фейсбук страницата на Овергаз

Нов канал за комуникация

Вече можете да свържете с нас чрез Скайп като натиснете бутона „Обади се сега” (2). Този акаунт се поддържа в дните понеделник до петък, от 8:30 до 18:30.

В ляво, „Често задавани въпроси” (3), можете да откриете полезна информация за начините на плащане, експлоатация на газовото оборудване и др. Ако не откривате нужната ни информация можете да използвате търсачката горе (4), за да проверите дали някой вече не е задал такъв въпрос. Ако все още не откривате нужната информация – задайте своя въпрос в празното поле горе (5).

Нови възможности за връзка с нас

Допълнителни опции за споделяне на Вашето мнение

Вашите идеи биха се оказа изключително полезни за нас в стремежа ни да предоставяме още по-високо качество на услугите. Имате идея? Споделете я с нас като използвате полето „Вашата идея”.

Вашата идеяОт новото ни приложение ще получавате и актуална информация при възникнали проблеми с газоподаването. Ако не откривате такава информация, а сте забелязали проблем – можете да сигнализирате като ни изпратите съобщение от тази форма за контакт. Така ще ни помогнете да разрешаваме по-бързо въпросите, които Ви притеснават, както и ще получавате по-бързо обратна връзка в случаите, когато вече се работи по разрешаване на даден проблем.

Подай сигнал за проблем

Вашето мнение е важно за нас!

Тук можете да ни дадете обратна връзка за продуктите и услугите, които използвате от нас, което ще бъде от полза не само за нас, но и за други бъдещи и настоящи потребители на природен газ. Вашите споделени впечатления са важна отправна точка и за хората, които все още се колебаят дали да използват ефективното синьо гориво, но нямат познати или достъп до „жива” информация за удобствата и комфорта от използването на природен газ.

Вашата оценкаНадяваме се най-новото ни практично решение за обслужване на клиенти и контакт с нас да Ви бъде от полза 🙂 Ако все пак предпочитате по-стандартните начини за връзка с нас – телефоните и имейл адресът остават на Ваше разположение.