Overgas_logo_BG

Уважаеми клиенти,

През изминалите 23 години водещи за нашата компания винаги са били лоялността и прозрачността в работата, защитата на интереса на обществото да има достъп до най-евтината и екологично чиста енергия, стимулирането на конкуренцията и развитието на пазара на природен газ в България.

През тези две десетилетия вложихме над 320 милиона лева в изграждането на 2200 километра разпределителни газопроводи. Достигнахме до домовете на 250 хиляди български домакинства. Всеки месец предоставяме енергийна алтернатива на 56 хиляди семейства, над 3000 производствени компании, стотици училища, детски градини, болници и социални заведения.

Заедно извървяхме дългия и трънлив път на промяната на статуквото и изграждането на работещ пазар. Затова днес гордо заставаме пред Вас с новото си име – „Овергаз Мрежи”. С вливането на петте газоразпределителни дружества в едно ние отваряме следваща страница в нашата история, но ангажираността ни към Вас не се променя.

Това обединение по никакъв начин няма да се отрази върху условията по Вашия договор. Правим го с цел да оптимизираме предлаганите услуги, да разширим и подобрим платформата за обслужване на клиенти и да ускорим процеса по присъединяване към разпределителната инфраструктура.

Като обединена компания (приемник на правата и задълженията по всички договори на „Софиягаз”, „Овергаз Изток”, „Овергаз Запад”, „Овергаз Север” и „Овергаз Юг” от 23 април 2015 година), „Овергаз Мрежи” ще предлага комплексни услуги по разпределение и снабдяване на природен газ за всички свои потребители в 51 общини.

Природният газ винаги е бил най-достъпната енергия за обществото. Заедно преди две десетилетия започнахме историята за газификацията на България, която с усърдие и желание ще продължим да пишем – ние, „Овергаз Мрежи”, и Вие, нашите приятели и партньори. Благодарим Ви за подкрепата!

При необходимост от допълнителна информация и при възникнали въпроси можете да се свържете с нашия Национален контактен център на телефон 0700 11 110, както и на [email protected].

 

С уважение,

Екипът на „Овергаз Мрежи” АД