bgsite2013За първи път Овергаз участва в престижния уеб конкурс „БГ Сайт”. От 10 часа на 21.10.2013 до 18 часа на 11.11.2013 можете да подкрепите участието ни в категориите Landing страници с проекта ни Промо страница на Овергаз и Facebook приложения с приложението Свържи се с нас, като участвате в гласуването на публиката.

Конкурсът „БГ сайт”, който се провежда за четиринадесети път тази година, отсява най-добрите български уеб проекти. Механизмът за определяне на победителите включва както оценка от компетентно жури, така и гласуване на публиката. Така най-успешните проекти се оценяват едновременно от специалисти в бранша и от самите потребители – две различни групи, всяка от които има своите високи критерии. През годините събитието се превърна в традиция, а в последните издания на конкурса битката е особено оспорвана заради все по-добрите и успешни проекти, както и броят на участниците в надпреварата. Все повече компании използват възможностите на мрежата за директна връзка с потребителите, което прави комуникацията с тях много по-ефективна.

Тази година общият брой на участниците е над 200. В категориите Landing страници Овергаз се бори за призово място с още 9 участници, а конкуренцията ни в раздела Facebook application е още по-голяма – 18 са останалите претенденти. И двата проекта, с които участваме, са разработени с цел да предоставим по разбираем и интерактивен начин информация за ползите от използването на синьото гориво, както и да предоставим на потребителите възможност за връзка с нас в реално време.

На promo.overgas.bg, освен за предимствата от използването на природния газ, можете да прочетете и мнения на наши дългогодишни клиенти, както и да се запознаете накратко с процеса по газификация на Вашето жилище. Със съветите ни за енергийна ефективност ще Ви помогнат да спестите част от използваната енергия, с което можете да намалите и месечните си битови разходи. Ако вече сте наш клиент, използвайте Свържи се с нас – приложението, което можете да намерите на фейсбук страница на Овергаз. Това приложение е разработено с цел да предостави на потребителите нов канал за връзка с нас. В реално време можете да зададете въпрос (и да получите отговор!), да споделите своята идея или да сигнализирате за проблем. FAQ секцията също може да Ви помогне в търсене на отговор на Вашия въпрос.

Надяваме се и жури, и публика да оценят обективно нашите проекти, които са плод на усилията ни да направим възможността за връзка с нас много по-лесна. И няма да крием – вълнуваме се и то много 🙂 за нашето първо участие в конкурса БГ Сайт. Положителната оценка от Ваша страна и от журито би означавала, че сме на верния път.  Ще се радваме да ни подкрепите, като гласувате тук. Междувременно продължавайте да споделяте Вашето мнение, идеи и препоръки – Вашата обратна връзка е най-ценният ни източник на информация.