Mesecat na remontite

Овергаз се включи в „Месец на ремонтите“ – онлайн инициатива на Dnes.bg в помощ на всички, които са се заели с преустройване на жилището.

Ремонтът е мисия възможна, когато знаеш, че можеш да разчиташ на експертно мнение и съвет. По време на „Месеца на ремонтите“ потребителите могат да намерят много и полезна информация за преустрояване, мебелиране на дома и съвети за освежаване. Читателите могат да участват и в играта на инициативата като за целта е необходимо да снимат моменти от ремонтната дейност на помещението/ жилището и да ги публикуват в сайта Dnes.bg чрез страницата за качване на снимки и видео на адрес: www.dnes.bg/razkarti/igra/ в секцията „Участвай”.

Всеки участник има шанса да спечели страхотни награди, включително и специалната награда на Овергаз – ваучер на стойност 250лв. за консумация на природен газ, валиден за клиенти на Овeргаз. Няма ограничение дали човекът, който ще спечели е настоящ или потенциален клиент, както и дали е служител на Овергаз или свързана компания. Условието е да е победителят да не е спечелил някоя от другите обявени награди и да стане наш клиент най-късно до началото на септември, 2016 г. Пълните условия на играта са достъпни тук http://www.dnes.bg/razkarti/igra/home/terms. Инициативата продължава до 9.9.2016г.

250 лева за природен газ