Огромни количества енергия и вода се разхищават всеки месец за производството на хартия. Всеки може да даде своя малък принос за една по-зелена столица.

Кампанията „Заедно за зелена София“ обединява усилията на основните ютилити компании в столицата – Овергаз, ЧЕЗ Електро България, Топлофикация София и Софийска вода, в борбата им за една по-чиста столица. Един от най-лесните начини е отказът от хартиената фактура за сметка на електронна, като по този начин се спестяват огромни количества хартия. Удобството в случая е, че софиянци вече могат да преминат към електронни фактури за ток, парно, вода и газ с подаването на едно общо заявление в касите на Изипей.

Целта е клиентите да бъдат улеснени максимално чрез едно общо заявление, което отнема минути и може да бъде депозирано на място в каса на Изипей. На бланката автоматично ще фигурират клиентските номера и съответните им доставчици и потребителят ще трябва да попълни само личните си данни. В последствие заявлението се разпределя и обработва по вътрешен ред от всяка една от ютилити компаниите, съгласно индивидуални процедури. Клиентите на ePay.bg ще имат възможност онлайн да заявят за кои от клиентските номера желаят да получават електронна фактура. Е-фактурата, която всеки клиент ще получава, е легимитен финансов документ.

Zaedno za zelena Sofia_Overgas

Повече за ползите от използването на услугата ни „Електронна сметка“ можете да прочетете тук.