На 13 декември 2014 година късметът се усмихна на петима клиенти на Овергаз, които спечелиха допълнителните награди от кампанията „Доведи приятел”. Всеки от тях спечели широкоекранен LED (LCD) телевизор, на който, сигурни сме, сериите на „Сам вкъщи” са били доста приятни за гледане по време на коледните и новогодишните празници. 🙂

Кампанията ни „Доведи приятел” приключи, а с нея семейството на Овергаз се увеличи с още няколкостотин нови клиенти. Всички те взеха решение да сменят енергоизточника си с природен газ по препоръка на роднина, близък или познат, който вече се възползва от удобството на синьото гориво. Препоръчителите получиха ваучери за природен газ на стойност 100 лв., а петима щастливци спечелиха и допълнителните ни награди – широкоекранни LED (LCD) телевизор. Ето ги и тях:

Sofiagas

Синът на победителката от София, Соня Митрева, клиент на Софиягаз.

OG Iztok

Христо Сабанджиев от Стара Загора, клиент на Овергаз Изток.

Overgas Sever

Иван Иванов от Русе, клиент на Овергаз Север.

OG Iug

Десислав Лещаров от Пазарджик, клиент на Овергаз Юг.

Златан Добринов от Кюстендил, клиент на Овергаз Запад, е петият късметлия, който спечели нов телевизор.

Над 500 клиенти на Овергаз получиха ваучери за природен газ на стойност 100 лв. заради препоръките си за синьото гориво. Благодарим на всички, участвали в кампанията „Доведи приятел”! С Вашата помощ и положителна препоръка на нашите продукти и услуги броят на газифицираните домакинства расте, както и на хората, които откриват предимствата от използването на природен газ.