Играта ни на gas.overgas.bg приключи и дойде най-дългоочакваният от всички участници момент – раздаването на наградите. Ето кой спечели таблет Ipad mini 4 и голямата ни награда – комплект газов котел и термоуправление на Bosch.

Първият щастливец от томболата ни е Надежда Лалова от град Попово. Тя спечели таблет, който получи лично от мениджър „Клиентски център – Попово” Кирил Недялков.

Победител от играта на Овергаз Попово

Следващият късметлия се оказа в Мездра – Лалчо Георгиев също спечели таблет iPad mini 4,който получи от мениджър „Клиентски център – Мездра” Калинка Тодорова.

Победител от играта на Овергаз Мездра

Победител от играта на Овергаз от Мездра

Ето и какво ни сподели развълнуваният г-н Георгиев при получаване на наградата:

„Повече от 10 години ползвам без проблем услугите на Овергаз – надеждна и отговорна компания!
Много съм доволен! Несравнимо по-евтино, чисто и екологично е използването на природния газ, в сравнение с другите алтернативни горива.  През цялата година има в изобилие топла вода, уют и топлина в моя дом. Дори възрастната ми майка с лекота работи с газовите уреди – котел и готварска печка. Приготвя бързо вкусни гозби. Препоръчвам на всеки, който не се е газифицирал, да го направи! Възползвайте се и от безвъзмездното финансиране за газификация на дома по програма Дезире. Няма да сгрешите, изборът е Ваш! А наградата – тя е стахотна! Благодаря! С нея винаги ще съм в контакт със социалните мрежи и ще научавам за всички новини и промоции, свързани с Овергаз!“

А голямата награда – комплект газов котел и термоуправление от Bosch отиде в град Кюстендил при Чавдар Георгиев. Щастлив и изненадан от размера на наградата, господин Георгиев коментира при получаването на наградата от Костадин Балабанов, мениджър „Клиентски център – Кюстендил“, че стъпката която прави с газифицирането на дома си със сигурност ще подобри начина  на живот. А свободното време, което ще му остава в изобилие (до момента е използвал дърва за отопление, чието менажиране е отнемало доста ресурси), ще посвети на семейството си.

Победител от играта на Овергаз Кюстендил

Благодарим на всички участници в играта и Ви желаем късмет и в следващите игри на Овергаз 🙂