По случай Деня на охранителя и частната охранителна дейност, от 5 до 7 ноември в София Оу Джи Секюрити организира турнир по спортна стрелба. Първо място спечелиха служители на „Овергаз Инк.”

IMG_3544_

Победителите от ляво надясно: Стефан Тренев, Милена Породинска и Златомир Дойчев.

В състезанието взеха участие 4 отбора от по 3 души всеки. Състезателите трябваше да стелят по три вида мишени – спортна, тактическа и тактико-стратегичска, от разстояние 7 метра с пневматичен пистолет, зареден със сачми. Най-точните стрелци се оказаха екип служители на „Овергаз Инк.”, които спечелиха турнира с внушителните 302 точки. Първо място в надпреварата спечели отборът на  Стефан Тренев, Мениджър „Управление на материалните запаси”, Милена Породинска – главен експерт „Публични комуникации” и Златомир Дойчев, експерт „Управление на социалната програма”.

Грамотите на спечелилите бяха връчени вчера, 11 ноември 2014 година, в сградата на „Българско школо” от Пламен Дончев, заместник изпълнителен директор на Овергаз Холдинг, генерал-майор Румен Ралчев, собственик и учредител на Колеж и гимназия по охрана и сигурност “Св. Георги Победоносец” и г-жа Илка Алексиева, директор на Колежа. По време на събитието служители на Оу Джи Секюрити демонстрираха дисциплините от състезанието „Бодигард“ (с техники за охрана на ВИП).

 

Честита победа на колегите от „Овергаз Инк.”! Желаем Ви още много спортни успехи и постижения!

IMG_3514_

IMG_3504_

IMG_3502_