Новата игра на Овергаз

Искаш ли да спечелиш iPad mini 4? И ние искаме, затова чети нататък. 🙂

На новия ни продуктов сайт https://gas.overgas.bg освен много полезна информация за природния газ и газификацията на дома, можеш да се включиш и в нашата нова игра! За да участваш трябва само да се регистрираш тук https://gas.overgas.bg/game/. В играта могат да участват както настоящи, така и хора, които все още не потребяват природен газ. Последните, с подадено заявление за присъединяване в най-близкия клиентски център автоматично участват и в томбола за ГОЛЯМАТА НИ НАГРАДА – кондензен котел от Bosch в комплект с иновативното термоуправление Control CT100.

Как да си гарантираш по-голям шанс за спечелване на награда?

При регистрация настоящият клиент трябва да попълни email адресите на свои приятели, на които би искал да препоръча газификкацията като най-доброто решение за отопление, готвене и топла вода в дома. Колкото повече от твоите поканени приятели се регистрират – толкова по-голяма става възможността ТИ да спечелиш iPad mini 4.

Ако все още не си клиент на Овергаз, но се регистрираш, можеш да се включиш и в томболата за голямата награда – кондензен котел и Wi-Fi управление от Bosch. Необходимо е само да попълниш Заявление за присъединяване в най-близкия клиентски център на Овергаз. Ако при регистрацията попълниш и абонатния номер на настоящ клиент, от който си разбрал за играта участвате и двамата.

Повече за играта можеш да намериш тук https://gas.overgas.bg/game/.