Overgas_logo_BG
Уважаеми клиенти,

 

Повече от 20 години Овергаз доказва, че за нас няма по-важно нещо от удовлетвореността на клиента. Овергаз винаги е бил гарант за качество на газоснабдяването и в бъдеще ще продължи да осигурява достъп до най-евтината и екологична енергия.
Във връзка с появилите се през последните дни в българските медии погрешни интерпретации, като отговорна компания, която държи на своите потребители, Ви уверяваме, че проблеми с доставките на природен газ няма. Още повече:
  • Нито за момент не е била застрашена сигурността на газоснабдяването на нашите клиенти.
  • Създалата се ситуация по никакъв начин няма да се отрази на цената на ползваните от Вас услуги.
  • Всички потребители на Овергаз ще продължат и в бъдеще да пестят от разходите за енергия и да допринасят за подобряването на околната среда.
Природният газ винаги е бил и ще продължи да бъде най-изгодната и екологична алтернатива. Само за миналата година цената на синьото гориво се понижи с над 30%, а тенденцията през 2016-та е тя да продължи да пада. Икономията, която реализирате от момента, в който ни се доверихте и избрахте да газифицирате домовете си, може да видите във всяка Ваша месечна фактура.
С Ваша помощ ще продължим да развиваме свободния пазар на енергия в България. А всички Вие, нашите клиенти, можете да бъдете спокойни за сигурността на снабдяването с природен газ и занапред. Топлите Ви домове са доказателство за това.
Ние от Овергаз Ви пожелаваме новата 2016-та година да донесе на Вас и Вашите семейства здраве, щастие и само добри новини!

 

 

С уважение,
 
 
Иван Чолаков
Изпълнителен директор
„Овергаз Мрежи” АД