Защо не си на газ

Природа, чист въздух, да е модерно, да е сигурно, да е лесно, да е качествено… Всички ние имаме високи критерии за условията на живот, но всъщност знаем ли как да ги постигнем? Комфортът и уютът, към които се стремим, наистина не се изчерпват само с купуването на ново канапе вкъщи. Както и грижата за природата, която за всички ни трябва да е чиста, нотова няма как да се случи само с карането на колело до работа.

Природният газ е най ефективната енергия за дома. Най-икономичното и екологично решение за осигуряване на отопление, гореща вода и по-лесно и здравословно приготвени ястия. И още – в новите ни телевизионни клипове:

Защо не си на газ?

Комфортът в дома не свършва с купуването на ново канапе

Клиповете, които са част от новата ни кампания, са реализирани благодарение на екипа от професионалисти на рекламна агенция Methodia Web, с креативното съдействие на Режисьор Tribal Worldwide Sofia  и продуцирана от Handplayed (Благодарим!). С тяхна помощ успяхме да покажем какво представлява животът на едно газифицирано домакинство и да покажем какво е да си на газ – чисто, топло, уютно, без допълнителни ангажименти и високи сметки.

А ти, защо не си на газ? 🙂

* Повече за предимствата на природния газ и възможностите за газификация можете да намерите на gas.overgas.bg.